Elaborem els àpats amb receptes senzilles i saludables, donant el major protagonisme als sabors originals que ens donen els productes d’excepcional qualitat que disposem: “una bona verdura”, “un bon pa amb tomàquet”, “un bon arròs amb verdures”, “unes bones llegums”, “unes bones torrades amb melmelada per esmorzar”, i “bons vins i corpinnat del Penedès”.
Pa fet a casa! Perquè els nostres hostes el gaudeixin en la tranquil.litat del nostre entorn.
TOMÀQUETS COR DE BOU I POMETA:
cultivats a 650 metres d’alçada, sense químics, i amb adobs naturals.
TRUITA D’ESBERGINIA BLANCA
SOPARET DE PAGÈS, SENZIL I SALUDABLE
Botifarra negra ecològica de Centelles, ous del nostre corral i verdures de l’hort.
FORN DE PA:
Farem tallers de pa, coca de recapta, rostits, pastissos…
Només ho heu de dir amb temps!
POLLASTRE ROSTIT AL FORN DE PEDRA:
La gallina en dona els ous. El pollastre acaba al forn.
Les Verdures ecològiques dels nostres Horts son la base dels nostres plats
També gaudim de les verdures de l’Hort ecològic de la Montse de Vallcàrquera
Productes molt propers dels artesans i comerços de Figaró: formatge “Riosta”, la cansalada i la botifarra de Can Farré-nou, la secallona de Can Eudald, les croquetes de pollastres de ca la Margarida i el vermut de l’Estanquet!, de Tagamanent tenim el formatge fresc i el Mató de “Cal Ponsa” i de la Garriga: l’ Oli de can Nualart, productes que en gaudim amb bon maridatge amb vins i corpinnat del celler de C’an Feixes D.O Penedès.