Cuina ecológica

Elaborem els àpats amb receptes senzilles i saludables, donant el major protagonisme als sabors originals que ens donen els productes d’excepcional qualitat que disposem: “una bona verdura”, “un bon pa amb tomàquet”, “un bon arròs amb verdures”, “unes bones llegums”, “unes bones torrades amb melmelada per esmorzar”, i “bons vins i corpinnat del Penedès”.

sdrPa fet a casa! Perquè els nostres hostes el gaudeixin en la tranquil.litat del nostre entorn.

DibujoTOMÀQUETS COR DE BOU I POMETA:

cultivats a 650 metres d’alçada, sense químics, i amb adobs naturals.

IMG_20160808_224834.jpg

TRUITA D’ESBERGINIA BLANCA

IMG_20170812_133825.jpg

SOPARET DE PAGÈS, SENZIL I SALUDABLE
Botifarra negra ecològica de Centelles, ous del nostre corral i verdures de l’hort.

IMG_20170720_214319.jpg

FORN DE PA:
Farem tallers de pa, coca de recapta, rostits, pastissos…
Només ho heu de dir amb temps!

IMG_20160709_205009.jpg

POLLASTRE ROSTIT AL FORN DE PEDRA:
La gallina en dona els ous. El pollastre acaba al forn.

IMG_20161225_171131.jpg

Les Verdures ecològiques dels nostres Horts son la base dels nostres plats

20140919_192446.jpg

IMG_20170910_130651.jpg

IMG_20160913_115154.jpg

IMG_20160913_115019.jpg

També gaudim de les verdures de l’Hort ecològic de la Montse de Vallcàrquera

IMG_20180920_121234.jpg

Productes molt propers dels artesans  i comerços de Figaró: formatge “Riosta”, la cansalada i la botifarra de Can Farré-nou, la secallona de Can  Eudald, les croquetes de pollastres de ca la Margarida  i el vermut de l’Estanquet!, de Tagamanent tenim el formatge fresc i el Mató de “Cal Ponsa” i de la Garriga: l’ Oli de can Nualart,  productes que en gaudim amb bon maridatge amb vins i corpinnat del celler de C’an Feixes D.O Penedès.

IMG_4480_LowRes